Ποικιλία μεταχειρισμένων μπιλιάρδων σε καλή τιμή!

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ποιοι είμαστε
Μπιλιάρδο
Ποδοσφαιράκι
Πιγκ-Πογκ
Χόκεϋ
Σέρβις - Ανταλλακτικά
Φωτο - Άλμπουμ
Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γραφείο-Έκθεση:

Μεγ. Αλεξάνδρου 42

Κερατσίνι

 τηλ. 210 4631301

 τηλ. & fax: 210 4623595

 κιν. 6946 342306


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ
 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ CHAMPION

   

   

Είναι το καινούριο μας ποδοσφαιράκι, κατασκευασμένο όπως και τα υπόλοιπα (κλασικό επαγγελματικό MUDIALITO) από ελληνικά χέρια, με αγάπη και πείρα για το ποδοσφαιράκι. Σε 4 χρώματα (Μπλε, Κόκκινο, Πράσινο, Πορτοκαλί).

Παικτικότητα επαγγελματικών προδιαγραφών με τον κλασικό φελό στο πάτωμα, βέργες, σίδερο ΚΑΛΙΜΠΡΕ 16χιλ. με ξύλινα χερούλια, ξύλινους παίκτες και μπαλάκια υψηλής αντοχής. Οι διαστάσεις του είναι 1.85 Χ 1.45 Μ και βάρος 70 Κιλά.

Αγοράζοντας το θα σας χαρίσει σίγουρα πολλές όμορφες στιγμές παιχνιδιού. Η τιμή του; Άκρως Οικονομική! Περιμένουμε τηλέφωνο σας για οποιαδήποτε απορία.

 

 

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ MUDIALITO

Έπειτα από απαίτηση πολλών πελατών για ένα ποδοσφαιράκι για ιδιωτική μόνο χρήση, χωρίς κερματοδέκτη, πιο οικονομικό από ένα αντίστοιχο επαγγελματικό αλλά στις ίδιες διαστάσεις και με τα ίδια υλικά που παίζουν ρόλο στην παικτικότητα (φελλός λουστραρισμένος, 16 χιλ. σίδηρο, βέργες, ξύλινοι παίκτες, επαγγελματικά μπαλάκια, ξύλινα χερούλια), παρουσιάζουμε το νέο MUDIALITO, κατασκευασμένο με μεράκι και προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια!

 Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό, ιδίως αν ληφθούν υπ' όψιν τα υπόλοιπα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά (εισαγόμενα, μικρότερων διαστάσεων, με μικρά πλαστικά παικτάκια, βέργες αλουμινίου και όχι σιδήρου, χάρτινα κολλημένα πατώματα, πλαστικά χερούλια και μπαλάκια και κυρίως χωρίς διαθέσιμα ανταλλακτικά), δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση. Θεωρούμε ότι η τιμή του σε σχέση με το κόστος κατασκευής είναι ικανοποιητική.

Περιμένουμε να σας ενημερώσουμε για κάθε λεπτομέρεια και απορία. Διατίθεται σε χρώμα καρυδιάς και απευθύνεται σε όλους τους χώρους που υπάρχει όρεξη για παραδοσιακή διασκέδαση! 

Διαστάσεις:

- Μήκος: 1,81 m

- Πλάτος: 1,45 m

- Βάρος: 80 κιλά

 

 

 

 

 ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ

(1)

(2)

Το κλασσικό ποδοσφαιράκι που όλοι αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε από το 1975 μέχρι σήμερα ανανεώνοντας διαρκώς το στυλ του και βελτιώνοντας την παικτηκότητα. Η αγάπη και το μεράκι του παλιού κατασκευαστή γίνονται εμφανή με την πρώτη επαφή. Η ανθεκτικότητα, για παράδειγμα, είναι μία από τις βασικές μας επιδιώξεις για να μπορείτε να χαίρεστε το ποδοσφαιράκι σας για πολλά πολλά χρόνια... κάτι που δεν θα βρείτε στις αντίστοιχες απλές κατασκευές του μαζικού εμπορίου. Επισκεφθείτε την έκθεση μας για να το δείτε από κοντά και να αναγνωρίσετε την μοναδική αξία του!

Επίσης έχουμε πλέον επιλογή χρώματος στους παίκτες (πράσινο, κίτρινο, μαύρο) πέραν του κλασσικού μπλε - κόκκινου. Το χρώμα της βάσης μπορεί να είναι είτε κερασιά (φωτό 1) είτε βένγκε σκούρο (φωτό 2).

Το ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ αποτελεί μία εκπληκτική πρόταση αγοράς καθώς ξυπνά σε όλους μας πολλές ευχάριστες αναμνήσεις & συνεχίζει να μας χαρίζει καινούργιες!

 

Διαστάσεις:

- Μήκος: 1,81 m

- Πλάτος: 1,40 m

- Βάρος: 100 κιλά

Λύνεται σε 2 κομμάτια.

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΑΜΕΣΟ ΣΕΡΒΙΣ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

>>>   ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ   <<<